Wednesday, June 30, 2010

1st Buffered Earnings!

Assalamualaikum. Akhirnya!! Setelah sebulan lebih aku terjebak dngn dunia blogging ni, baru la aku dpt merasa BE dari Nuffnang. Huhu...dpt gak BE setelah penat lelah berjoging dari satu blog ke satu blog 24 jam (xde la sampai 24 jam pn). BE campaign yg aku dpt ialah Astro B. Player.



Sebenarnye aku da dpt jangka aku akan dpt BE. Cmne tu??

Hehe...sbb aku tngk iklan astro ni slalu keluar kat blog aku. Dari situ la aku dpt rasekan yg aku akan dppt BE. Semalam aku cek kat nuff xde lg. Tengahhari td aku cek ade pn BE. Kalo korang tngk ade iklan yg same yg slalu kuar kat blog korang tu, cube2 la cek kat nuff ek. Mane tau korang dpt BE..hehe...

Salam...

14 comments:

Affan Ruslan said...

Aku tak pernah lagi.
tapi campaign biasa2 tu Alhamdulillah mmg byk la walaupun tak seberapa.

Ada tips ke?
Kalau nk dptkan BE die tgk traffik semata2 ke

Fay Nana (Cik Fana) said...

saya pun dapat BE gak. :DD

Aliff Nasir said...

@affan ruslan
traffik pn nuffnang tengok jugak utk diorng bg BE...
satu lg kite kene la jawap soalan yg die bg tu kat blogger profile survey, kite kene jawap dengan serius, kene yakinkan diorng utk bg BE kat kite, org ckp jwb dlm BM pn boleh,tp aku jwb je dlm BI..hehe
satu lg jngn curang...setia je kat nuffnang...hehe...

Ery Farieha said...

huhuk2
nak BE
huhuhuhu

Aliff Nasir said...

@ery farieha
sabor la ye...
kalo ade rezeki dpt la...

eNaSaN said...

hampiR staHun nk dpt BE...skang dh ade 3...



tp xprnh & xleh cash out lg coz cash out lom cpai min...heheheh

Adam Haiqal said...

ouhhh...adam isi bahasa bm..blh kannn aliff??

Sheera Razak said...

I tak faham la benda ni hmm

caliph shuriken said...

congratz ^^

yahaya said...

ok..lah dpt BE,saya baru satu..

FarHa said...

wahh ok dah tu at least dpat jugak kan?? hehe sy yg campaign biasa je lum pernah merasa BE lagi...

tak pe sabar je hehe

Amyna said...

Tahniah ya pren.. Alhamdulillah.
hepy blogging..ngee~

Syira ITIK KEJ♥M said...

CONGRATS2!!!!! hehehe pasni kena up traffic banyak2 lagi ye~~

blog kek birthday yang pending

yyunie said...

Samee . yyunie pown dpat 1st BE astro . Huhuu :)