Thursday, June 24, 2010

Serupa Tapi Tak Sama

Assalamualaikum! skang ni da reda sket pasal kes orang orang mengutuk UiTM kat facebook. Page tersebut juge telah didelete untuk tidak mengaibkan lagi manusia tersebut. Entri aku pasal die pn aku da delete, naseb baek die mntak maaf. Tapi x tau la die mnx maaf ikhlas ke x...

Ok, lupekn yg itu. Kali ni aku nk share ngn korang gambar2 pemain bola sepak yg seiras mukenye dngn orang laen...memang serupa, tapi tak sama...tengok jngn tak tengok..




























Haha....memang sebijik2 muke doirang kan...

pictures credit to google images

Salam...

5 comments:

annadzirah said...

wahh.
same2..
d:

senandung semalam said...

seb bek dak 2 da mntk maaf...
sedar pun dye...

hudhud said...

hahahaha kelakar la !! :P

Arisa Mihashi said...

hahaha.sume name terbalek daa.yg taktahannya rooney gan shrek bleh same.wuahahahahha

hafidzah hafidz said...

shrek and rooney..wakaka~ nama terbalik..terbaekk laaa!! haha