Thursday, June 24, 2010

Terlajak Perahu Boleh Diundur, Terlajak Taip Kene Hentam!!

Asssalamualaikum. Harini aku bangun tros mengadap facebook. Cek kat notification, ade orang tag aku kat satu gambar dan banyak pulak yang mengomennye. Bile aku bukak je gambar tu, menyirap je rase. Ade orang yg perasan die bagus dan die boleh ckp sesuka hati die. Orang tu memang carik pasal!! Ni gambar yg aku di tag tu...



Entri ni telah didelete untuk tidak mengaibkan sesiapa....

22 comments:

ARC™ said...

Manusia~
dalam page tu semua nak maki hamun mencarut2~ menjatuhkan imej bbudak UiTM lagi~
Bilalah bangsaku nak sedar ni

Aliff Nasir said...

sume nk lepas geram...
bese la tu...hehe...

Miss Izah Mohamed said...

CEH... APE LAA MAMAT NI....

Abang Long said...

apa buruknya UiTM?
Yang penting dapatkan segulung ijazah atau diploma atau sijil dan lepas tu cari kerja untuk bagi nafkah kat keluarga...kalau belajar kat univerity yg dasyat2 sekalipun tp menganggur buat apa?
Bila dah kerja nanti baru tau hidup ni macamana..langit tinggi atau rendah..
Jenis2 universiti x menjamin untuk dapat kerja yg bagus2.
Ramai gak orang yg berjaya cuma sekolah tingkatan 3..yang penting tahu di mana kelebihan dan kelemahan diri.

wunny said...

haha silap besar mamat tuu.
semalam baru join group anti die. hoho

:D

Aliff Nasir said...

dengar kata skang ni die tengah tergelak2...
die ckp die famous kat fb...
x insaf2 lg mamat ni rupenyer...

adam si kotak kosong said...

alip aku pelajar upm ,, semalam tak tido woo layan org kat page tu besh gile hahahaha,, suke aku tergelak guling2 gaagagaga

n n said...

fuh..dahsyat.
sekejap je dah faymes mamat ni

Aliff Nasir said...

wahaha...
weh adam, xpe2...
uitm brgabung ngn upm kte hentam mamat tu...
hahaha...

NARDtheNERD said...

kesian pulak kat mamat tu...
hehe..

Aliff Nasir said...

jangan kesian...
aku rase skang ni die tengah bangga sbb instant feymes..

senandung semalam said...

padan muke bdak ni...
len kali klau nk ckap 2 pikir la dulu betol...
ini tidak....
xpasal2 kne...
serve ur right

Arisa Mihashi said...

mamat tu dari u mane? tak kire la dari uitm ke upm ke ukm ke.yang penting belajar.bagus la kalo dia dah insaf.

Aliff Nasir said...

setakat ni page tu x tutup2 lg...
admin xtau nk tutup kot...

AesyaZealous said...

hadoii..
kalau masuk U lain tapi dpt pointer hampeh xgune jugak. bagusla kalau die ikhlas mintak maaf.

PUPUT said...

alahai..ada jgk mamat yg pasan bagus ni...aku rasa dia cakap camtu sbb dia jeles tu..sbb dia xdpt uitm..mmg baik pyer kena hentam padan muka..rezeki masing2 la..jgn la nak suka2 hina org lain..ada jgk manusia camni..adeiii....buat ko...relax2 je..manusia yg dengki kat muka bumi ni mmg byk pon...^_^

Aliff Nasir said...

ngah rilek ni...hehe...
skang ni kecoh kat page tu suh admin tutup page tu...
laen pulak jdnyer...
macam2...huhu

merah maira said...

berani yer kutuk2 uitm..hishh

ejum said...

sengal lar mamat ni..tapi ok lar die mengaku kesalahan die..:)

Aliff Nasir said...

naseb baek die ngaku...
naseb baek die da mnx maaf...
jangan diulang suda...
mungkin entri ni aku akan delete...

Aliff Nasir said...

page tersebut telah pn didelete...

Awek Tocang said...

kesian dia.
huhu