Friday, July 9, 2010

Jom Gunting Rambut!

Assalamualaikum! Da lame x update blog. Bizi sket sebab baru je masuk sem. Sem ni aku da sem 5, macam baru sekejap je aku kat UiTM Jengka ni. Sem depan sem last aku utk diploma perakaunan ni, pastu aku da grad...kalo aku xde repeat pape paper la, haha.

Okeh! kali ni aku nk share sesuatu yg aku rase best dan cool, dan mungkin juga agak menyeramkan. Korang penah dengar x 3D sound? X penah? Nk dengar? Kalo nk try dengar korang tengok la video kat bawah ni, pastikan korang menggunakan earphones atau headphones baru berhasil. Kalo nk lebey feel,korang tutup mate korang tu, xya tngk video 2 pn xpe, korang just degar....



Haha...agak seram jugak kn?? Macam btol2 je....

p/s: pas tngk video ni cube korang tngk kat cermin, ntah2 rambut korang da kene gunting btol2...

6 comments:

zuera said...

oo yg ni..ble dgr ngan headphone ngeri woo..mcm real je owg gunting rambut kte:)

Aliff Nasir said...

tau xpe...
haha...
creepy gle...

Khairul Azmi said...

oh...ok2...sorry jakun sket...
erm 3d sound ni pernah dgr dan siap download lgi..masuk dlm handset...mmg gempak ar...real...ada lagi yg bunyi kilat...mcm real jek...

hudhud said...

i dah try benda ni lama dah ! bf i yg tunjuk. hehe. best kot. nti u try la cari scene kat rumah hantu ke aha :P

KiKo Berdendang said...

Memang best pon teknologi terkini...saper yang tak ada pengalaman dengar kepala...eh rambut kena guntuing meh...tanya tuan punya blog nih..

ASSILA. said...

part5 budak account ye. ade mmbe budak acc kat ctu tapi part 6 la. hehe. selamat belaja ye. :)