Friday, July 16, 2010

3D Painting Yang Cool

Assalamualaikum. Huh, lame gile aku x update blog aku ni, da naek sawang da aku tengok. Aku sebenarnye agak sibuk skang ni, xle nk update blog selalu. Aku pn sebenarnye kekurangan idea nk update blog aku ni. Disebabkan itula view blog ni utk mggu ni jatuh menjunam. Baru ari ni aku berkesempatan nk update blog aku ni. Okeh, hari ni aku nk kongsi ngn korang lukisan2 3d yg cool dan menarik yg aku cari dan jumpa atas pertolongan pakcik gugul (google). Jom kite tengok...!


















Style kan gambar kat atas tu. Memang kreatif la sape yg lukis gambar2 tu...


7 comments:

NARDtheNERD said...

hebat ah orang yang lukis tu. =))

fiD said...

coooollllllllllllllllllllll!!!!

Faiz said...

yg 1st tu..aku rse bkn lukisan 3d dah..tp mmg betul2 3D pnye...haha...

diraja22 said...

naper kt kg kita xder..

nas said...

perghh...seyes unik.....pandai mereka buat cmnie....anugerah Allah...:)

jom bace entri terbaru nas:

ukiran buah-buahan yang menarik

kelana fana said...

bakat yg power. jelas ke 3D-an nya. :)

akuzle said...

mmg shantekkk.... style seni terkini