Saturday, April 9, 2011

Impian

Salam

Da lame gile aku tak update blog aku yg bosan ni. Banyak faktor yang menyebabkan aku tak update blog ni. Antaranya aku takde idea (alasan biase blogger yg da lame tak update blog). 
Kali ni aku nk cerita pasal impian. Semua orang ade impian kn? Nak kawen awal la,nk kereta besar la, nk rumah besar la, nk jd jutawan la, nk jadi perdana menteri la, nk jadi power rangers la, macam2. Tapi tak semestinya semua impian kite boleh tercapai kan, kalo nk berimpian pn bia la yg logik sikit. Ade ke impian nak jadi power rangers, agak2 la sikit bro! =P.

aku paling suke ranger hijau

Bungee jumping, 1st position dalam list impian aku. Aku mmg nk wat sangat2 bungee jumping ni. Nak rase keseronokan die. Korang tau tak bungee jumping tu ape? Kalo tak tau jom tngk video ni.


Mesti best kalo dapat wat bungee ni! Sumpah aku nk try wat bungee jumping ni. Memang ni la impian aku sejak azali lagi. Kalo boleh aku nk wat bungee jumping ni kat KLCC ke, menara KL ke, lagi tinggi lagi best. Kalo setakat terjun dari jambatan je watpe, tak mencabar. Kehkeh. Aku ni berlagak je lebih kn, wat bungee jump pn tak penah lagi. K la, chow dulu. Sila tunggu mungkin beberape minggu lagi utk update seterusnye. =)

Salam...

p/s: btw, kat mesia ni kat mane ade wat bungee jumping?



5 comments:

Med Daus said...

kat kL ade...tp kene carik lahhh

Julia J said...

ada, yuna pernah main kat area kl. alip, bukan beberapa minggu la, beberapa bulan.

Aliff Nasir said...

daus,cnfirm nnt aku g carik!
jue,mungkin juga beberapa bulan...hehe..

kau ilhamku said...

ko terjun dr modenas pun ok gak alip...

Aliff Nasir said...

wan:kalo umah modenas tu 100 tingkat nk gak aku terjun..hehe